Over mij

OVER MIJ

In 2017-2018 ben ik de uitdaging aangegaan en ben ik vertrokken naar Lapland om daar te werken met 60 sledehonden. Terwijl ik daar op een slee stond, getrokken door hardwerkende honden en glijdend door een stil winterlandschap, leerde ik de rust, ruimte en eenvoud te waarderen.

In mijn werk als ontwerper is het voor mij belangrijk geworden om met aandacht te onderzoeken wat nu de essentie is van de vraag en hoe we een complex probleem, idee of concept kunnen vereenvoudigen. Ik ben van menig dat de essentie en eenvoud van een product niet alleen in zijn functie terug moet komen, maar ook in de vorm.

Natuurlijk is het met werken met 60 honden niet altijd even rustig en kalm. Blaffende honden die niet kunnen wachten om te vertrekken en gasten die voor het eerst op een slee staan, brengen de nodige stress en drukte. Met een goede voorbereiding en het lef om snel in te grijpen of beslissingen te nemen, loopt alles op rolletjes.

Handen uit de mouwen en het hoofd koel houden!

Aangeboden:
– Een stel hersenen, dat van overzicht en structuur houdt en kennis heeft van design thinking, interaction design, user-centered design, concept design, UX design en graphic design
– Een paar goede ogen en oren, die van pas komen bij observeren (wat zijn de behoefte van de gebruiker of klant?) en vormgeven, tot aan de pixel of millimeter.
– Een paar handige handen, die niet bang zijn om aan te pakken.
– Een rustige persoonlijkheid, erg handig en behulpzaam in stressvolle situaties.

Gezocht: Klein team dat versterking nodig heeft in vormgeving.
Ik kan goed overweg met vormgevingssoftware (Illustrator, Solidworks, Photoshop, Indesign), maar ik ben niet op zoek naar een statische bureaubaan. Het liefste wissel ik mijn computerwerk af met interactie met klanten, gebruikers en collega’s en het werken met mijn handen.

Scroll to top